Angelina Jolie és Brad Pitt válásának ügyébe egy harmadik személy, Marion Cotillard francia színésznő is menthetetlenül belekavarodott. Kedden késő délután futott végig a hír az interneten, hogy a sztárpár házasságának vége, és pár óra múlva már azt a pletykát ismételgették a bulvárlapok, hogy Cotillard és Pitt összeszűrte a levet a Szövetségesek című romantikus-háborús dráma forgatásán. Néhány orgánum egyenesen arra célzott, hogy az Oscar-díjas színésznőt teherbe ejtette amerikai kollégája.

Marion Cotillard és Brad Pitt a Szövetségesek című filmbenForrás: NORTHFOTO/ Paramount Pictures/Daniel Smith

Eddig csak a színészekhez közel álló, névtelen forrásokra hivatkoztak, vagy szimplán találgattak a pletykalapok, most viszont maga Marion Cotillard öntött tiszta vizet a pohárba. Rendkívül elegáns Instagram-bejegyzésében cáfolta a róla és Pittről szóló pletykákat. Az lesz a legjobb, ha a színésznő csodálatos írását csorbítatlan formában közöljük.

Marion Cotillard a 2016-os cannes-i filmfesztiválonForrás: AFP/Valery Hache

„Ez lesz az első és egyetlen reakcióm a huszonnégy órával ezelőtt megjelent hírekre, amelyekbe engem is belerángattak. Nem szoktam kommentálni, és komolyan sem szoktam venni az ilyen dolgokat, de ez az ügy egyre csak dagad, és olyan emberekre van hatással, akiket szeretek, szóval meg kellett, hogy szólaljak.”

„Először is: sok-sok éve már, hogy találkoztam életem férfijával, a fiunk és a bennem növekvő baba apjával. Ő az én szerelmem, legjobb barátom, és egyedül rá van szükségem” – utalt a férjére, Guillaume Canet színész-rendezőre, akivel 2007 óta van együtt, és van egy közös gyerekük is.

Guillaume Canet és Marion Cotillard a 2015-ös César-gálánForrás: AFP/Bertrand Guay

„Másodszor: üzenem azoknak, akik szerint össze vagyok törve, hogy remekül érzem magam, köszönöm” – reagált Cotillard azokra a bulvárhírekre, amelyek állítólag a színésznőhöz közel álló forrásból nyerték az információkat. „Ez a mesterségesen gerjesztett párbeszéd nem hangol le engem. A médiának és a gyorsan ítélkező gyűlölködőknek mielőbbi felépülést kívánok.”

„Végezetül, Angelinának és Bradnek, akiket nagyon tisztelek, azt kívánom, hogy leljenek békére ebben a viharos időszakban.” A szöveghez egy képet is mellékelt Cotillard, aminek az elemzésébe most inkább nem bocsátkoznánk. Bármit jelenthet, és annak az ellenkezőjét is.

Ön mit lát bele ebbe a képbe?Forrás: Marion Cotillard Instagram