A TMZ írja, hogy a Los Angeles-i rendőrség és a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatal is nyomozást indított Brad Pitt ellen, mert a színész állítólag verbálisan és fizikailag bántalmazta a gyerekeit. A lap szerint ez az incidens volt a kiváltó oka annak, hogy Pitt felesége, Angelina Jolie beadta a válókeresetet szerdán.

Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel 2011-benForrás: AFP/Toru Yamanaka

A sztárpárhoz közeli informátorok elbeszélése alapján a TMZ arról ír, hogy múlt szerdán Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel repültek egy magángépen, az út alatt az alkoholos vagy drogos befolyásoltság alatt lévő Pitt állítólag kiakadt, elkezdett üvöltözni a gyerekekkel, és fizikailag is bántalmazta őket.

A szemtanúk állítása szerint a gép este nyolckor ért földet Los Angelesben, Pitt még a reptéren is folytatta a hőbörgést, majd megpróbálta elhagyni a helyszínt az egyik üzemanyagtöltő tartálykocsin.

Angelina Jolie és Brad PittForrás: AFP
Válik Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie hétfő reggel nyújtotta be a válókeresetet, az álompár tízévi együttlét után 2014-ben házasodott össze. A színésznő állítólag Brad Pitt nevelési módszereivel nem értett egyet. Tudjon meg mindent a sztárpár válásáról!

Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, akik állítólag már kihallgatták Pittet és Jolie-t, és terveznek beszélni a gyerekekkel is.

Brad Pitthez közeli források arról számoltak be a TMZ-nek, hogy a színész „nagyon komolyan veszi az ellene hozott vádakat, azt állítja, nem erőszakoskodott a gyerekekkel, és nagyon sajnálja, hogy az ügyben érintett emberek a lehető legrosszabb fényben próbálják feltüntetni őt”.