Harrison Ford most szentendrei rendőrök között vigyorog

2016.09.25. 09:38

A két héttel ezelőtti, számos fotóval megörökített országjárása óta a Szárnyas fejvadász folytatását hazánkban forgató Harrison Ford kicsit eltűnt a magyarok Facebook-falairól. A Star Wars- és az Indiana Jones-filmek sztárját utoljára tizenkét nappal ezelőtt láttuk egy pákozdi halászcsárdában karba tett kézzel jófejkedni a személyzettel, de a csodás időjárás szombaton megint a szabadba szólította a 74 éves színészt.

Ford felhúzta a passzentos biciklisnadrágját, és Szentendre felé vette az irányt, ahol már korán reggel közösen fotózkodott magyarokkal. A Pásztor Rév Facebook-oldalára felkerült kép készülési körülményeiről nem tudunk semmit, de a gyönyörű Duna-parti látkép előtt a színész egy hölgy, két fiatalember, illetve két rendőr társaságában vigyorog a fényképezőgépbe.

A Szárnyas fejvadász 2 stábjából messze Ford az, aki a legtöbbet érintkezik honfitársainkkal. Ryan Gosling már több mint három hónapja itt tartózkodik, de még csak egyetlen közös szelfi készült róla Budapesten (persze készülhetett több is, de csak ez az alábbi ment körbe).

Meeting Ryan Gosling - feels like Hollywood #budapest #movie #ryangosling #unbelievable #handsome #instantlove #elte #hollywood #vsco

Daniel Posafalvi (@posafalvid) által közzétett fénykép,

Jared Letóval falmászós helyeken lehet összefutni, Robin Wright még nem posztolt magáról magyarországi fotót, a legutóbb a Haverok fegyverben című filmben látott Ana de Armas viszont példásan dokumentálja az ittlétét az Instagramon. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK