Az emberkínzásnak egy különösen kegyetlen módját agyalták ki

2016.10.05. 19:10

Nehéz elképzelni, hogyan lehetne még jobban elrontani a Suicide Squad-ot, de a Warner stúdió megpróbálja a lehetetlent. Még karácsony előtt kiadnak egy 13 perccel hosszabb verziót a filmből, aminek már a moziban is minden perce kínszenvedés volt.

Jared Leto a Suicide Squad című filmbenForrás: InterCom

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra az újonnan bekerülő jelenetek listáját, de feltételezhetjük, hogy Jared Leto további lehetőséget kap arra, hogy Jokerként blamálja magát, illetve a boszorkányként és régészprofesszorként is röhejesen hiteltelen Cara Delevingne amatőrködéséből is juthat még valamivel több a mazochistáknak.

Sok rosszat el lehet mondani David Ayer filmjéről, de a marketingcsapat munkáját csakis dicsérni szabad. A bemutató előtt egy éven keresztül szállították az ütősebbnél ütősebb előzeteseket, és az Extended Cut elnevezésű bővített változathoz is nagyon hatásos trailert vágtak.

Az lett volna a legszerencsésebb, ha az egész projekt megmarad az előzetesek szintjén, és magát a filmet nem is mutatják be soha.

De bemutatták, és gazdasági szempontból hatalmas sikert is aratott: a 175 millió dolláros költségvetéssel készült film 739 milliót szedett össze a világ mozipénztáraiban. Aki úgy érzi, szívesen költene még egy kicsit a Suicide Squad-ra, november 11-től megvásárolhatja digitális formában a 143 perces verziót, december 13-tól pedig fizikai valójában is birtokolhatja, akkor jön ki ugyanis DVD-n és Blurayen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK