Az utolsó Wolverine-film nagyon fog fájni

2016.10.07. 16:25

A héten számos új információ napvilágot látott a jövőre érkező Wolverine-filmről, melyekből úgy tűnik, hogy Hugh Jackman stílusos búcsút fog venni a karmokat növesztett mutánstól, akit 2000 óta formál meg X-Men-produkciókban. A 2013-as Farkas-t követő rész a Logan címet viseli, és Jackmanen kívül valószínűleg a Xavier professzort megformáló Patrick Stewartnak is ez lesz az utolsó felbukkanása a franchise-ban.

Patrick Stewart a Logan forgatásánForrás: James Mangold Twitter

A Logan 2024-ben játszódik, és két olyan mutáns lesz a főszereplője, akik már túl vannak erejük teljén. Wolverine-t egyre többször hagyja cserben az öngyógyító képessége, fájdalmai vannak, amelyet tabletákkkal és alkohollal tompít. A professzor is rossz bőrben lesz a filmben, emlékezete kihagy, gyakran már az őt gondozó Wolverine-t sem ismeri fel. A Patrick Stewartról kiadott kép alapján többen is azt valószínűsítik, hogy Xaviernek a látása is megromlott.

Állítólag a Logan lesz az eddigi legsötétebb X-Men-film, amely a nyelvezete és az erőszakossága miatt magas korhatár-besorolással fog menni a mozikban. Míg a legtöbb szuperhősfilmból – a Deadpool-t kivéve – hiányzott a vér és a káromkodás, addig James Mangold filmje végre bevállalja, hogy hiába szerepelnek benne szuperképességű emberek, az akciók nem gravitációval dacoló táncelőadások lesznek, hanem fájdalommal teli küzdelmek, amikben meg fognak halni emberek.

Csupa ígéretes dolog derült ki tehát a Logan-ról, melyben Mr. Sinister lesz a főgonosz, és egyre több jel mutat arra, hogy egy női Wolverine is szerepel majd benne. Minden bizonnyal az ő kezét láthatjuk a film első moziplakátján. Hugh Jackman utolsó csatája az X-Men-univerzumban 2017. március 3-tól lesz látható az amerikai mozikban.

Moziplakát a Logan című filmhezForrás: James Mangold Twitter

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK