A Zsivány Egyes: Egy Star Wars Történet múlt héten kiadott moziplakátján a Halálcsillag tervrajzát vetítették Felicity Jones arcára. Ez az ötlet annyira bejött a Disney-nek, hogy most ugyanezt eljátszották a film brit színésznő mellett a film hét másik szereplőjével is eljátszottákugyanezt, és nyolc darab karakterposztert adtak ki. Nézzék meg az arcokat, ezek után már tényleg mindenkinek, az álmából felkeltve is tudnia kell: a Zsivány Egyes a Halálcsillag tervrajzának ellopása körül bonyolódik.

Karakterplakát a Zsivány Egyes című filmhezForrás: Fórum Hungary

Jones a vadóc természetű Jyn Ersót alakítja a filmben, aki a lázadókkal és a birodalmiakkal egyaránt összerúgta már a port. Most a lázadóknak fog dolgozni, és a tudós apját (Mads Mikkelsen) próbálja megtalálni. Jyn forrófejűségét ellensúlyozhatja majd Diego Luna, aki a felkelők hírszerző tisztjét alakítja.

Karakterplakátok a Zsivány Egyes című filmhezForrás: Fórum Hungay

Erso és a lázadó tiszt csapata egy vak, az Erőben hívő szamurájjal (Donnie Yen), a szamuráj segédjével (Jiang Wen) és egy bájcsevejben nem éppen erős droiddal (Alan Tudyk) egészül ki, amelyet a Birodalom gyártott, de később átprogramoztak.

Egy X-szárnyú-pilóta (Riz Ahmed) is az osztagot erősíti, továbbá fontos szerepet kap majd a filmben Forest Whitaker is, aki az előzetesek alapján tanítja majd és hasznos tanácsokkal látja el Jynt. A sokáig elrejtett Mikkelsen végre feltűnt a Zsivány Egyesharmadik előzetesében, de külön plakátot nem kapott. A gonosz oldallal is elbánt a Disney marketingcsapata, egyedül Ben Mendelsohn törtető tisztje kapott karakterposztert.

Karakterplakátok a Zsivány Egyes című filmhezForrás: Fórum Hungary

Az első különálló Star Wars-filmet december 15-től vetítik a magyar mozik.