Tom Hanks egy magyar Kispolskival mókázik Budapesten

2016.10.29. 18:33

Szombaton délután egy olyan fotót posztolt Tom Hanks a Twitteren, amin éppen egy magyar rendszámú, piros Polski Fiatba készül beszállni. Olyan izgatott vagyok az új kocsim miatt! - fűzte hozzá a képhez a kétszeres Oscar-díjas világsztár.

Hanks tavaly nyáron Magyarországon forgatta az Inferno című filmjét, ami nálunk már két hete fut a mozikban, Amerikában pedig most péntek óta vetítik.

A fenti kép a budapesti Széchenyi István téren lévő Gresham-palota előtt készült, de nem tudunk róla, hogy a színész visszatért volna hazánkba. Valószínűbbnek tűnik, hogy csak ráakadt egy régebbi fotóra, ami megtetszett neki, ezért kirakta.

Annyi biztos, hogy Hanks tegnap este még Los Angelesben tartózkodott: a British Academy Britannia Awards-gáláján adott át egy díjat Inferno-béli szereplőtársának, Felicity Jonesnak.

Tom Hanks pénteken este az AMD British Academy Britannia Awards-gálájánForrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown
Felicity Jones és Tom HanksForrás: InterCom + Origo grafika
Segítünk észrevenni Budapestet Tom Hanks mögött
Az Infernóban, Robert Langdon professzor legújabb történetében több európai nagyvárost is Budapest helyettesít. Legtöbbször rejtve marad a csalás, de mi most összeszedtük a magyar helyszíneket, hogy nézőként kiszúrhassa a Néprajzi, vagy máskor a Kiscelli Múzeumban játszódó részeket.