Megérkeztek az első hivatalos fényképek az élőszereplős A szépség és szörnyeteg-filmből, most már a stúdió által jóváhagyott fotón csodálhatjuk meg a sárga ruhában táncoló Emma Watsont, és szemügyre vehetjük a szörnyeteg új külsejét. Több szereplőt is most pillanthatunk meg először, például az öntelt Gastont, illetve Belle bogaras édesapját, Maurice-t. 

Könnyű dolga lehetett a Disney-nek, amikor Emma Watsont azzal keresték meg, hogy ugyan játssza már el Belle szerepét A szépség és a szörnyeteg-ben: „Bele sem merek gondolni, hányszor néztem meg gyerekként” – mondta a Harry Potter-sorozat Hermionéja a rajzfilmről. „Kívülről fújom az összes párbeszédet, az összes dalt.” 

Dan Stevens és Emma Watson A szépség és a szörnyetegbenForrás: Entertainment Weekly

Watson 1990-ben született, a Disney-rajzfilm egy évvel később debütált a mozikban, így aztán A szépség és a szörnyeteg tényleg végigkísérhette a színésznő gyerekkorát. Felnőttként aztán teljesült az álma, és magára vehette Belle sárga ruháját, és abban táncolhatott. 

Emma Watson A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Laurie Sparham/EW

A Disney aranybányára lelt klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásával, az idén A dzsungel könyve robbantott bankot, jövőre érkezik A szépség és a szörnyeteg, és már elkezdtek dolgozni A kis hableányAz oroszlánkirály és a Mulan új változatán is. 

A szépség és a szörnyeteg-nél a 2015-ös Hamupipőké-ben és az egy évvel korábbi Demóná-ban már bevált receptet alkalmazta a stúdió: épített és CGI-díszletek előtt fog kibontakozni Belle és az elátkozott herceg románca. 

Dan Stevens és Emma Watson A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Laurie Sparham/EW

A szörnyeteget a Downtown Abbey-ból ismert, majd a The Guest-ben megnyerő modorú pszichopataként hatalmasat alakító Dan Stevens játssza. A közzétett fotón hatalmas szarvakkal a fején láthatjuk, és alighanem csak a moziban szembesülhetünk majd az emberi külsejével. Az Entertainment Weekly-nek hála Kevin Kline-t is megnézhetjük kosztümben, ő Belle feltaláló édesapját, Maurice-t játssza.

Kevin Kline és Emma Watson A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Laurie Sparham/EW

Most először pillanthatjuk meg a címszereplő lány öntelt udvarlóját, Gastont, akit a jobbára gonosz karaktereket megformáló Luke Evans alakít. A képen feltűnik Gaston hű kísérője, Le Fou is (Josh Gad). 

Josh Gad és Luke Evans A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Laurie Sparham/EW

De végre szemügyre vehetjük Tik-Tak úr, Mrs. Potts, Lumière és Pamacs új külsejét is, akiknek a hangját a film eredeti változatában Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor és Gugu Mbatha-Raw szolgáltatja majd. 

Tik-Tak úr, Mrs. Potts, Lumière és Pamacs A szépség és a szörnyeteg-filmbenForrás: Laurie Sparham/EW

A szépség és a szörnyeteg-et 2017. március 23-tól vetítik nálunk, az összes újonnan kiadott képet itt nézheti meg, az első teaser előzetest pedig az alábbi videóablakban. 

Watson továbbra is aktív tagja a női témákra szakosodott Our Shared Shelf nevű könyvklubnak: a londoni metró mozgólépcsőjén hagyott egy példányt a Mom & Me & Mom című regényből, és a tettét megörökítő videót feltöltötte az Instagramra. 

@booksontheunderground @oursharedshelf #Mom&Me&Mom

Emma Watson (@emmawatson) által közzétett videó,

A színésznő több könyvet is elrejtett a londoni metróhálózatban, így szeretné olvasásra sarkallni rajongóit.