A válófélben lévő színész szerdán este Szövetségesek című új filmje rajongói eseményén lépett a közönség elé Los Angelesben. Jövendőbeli exfelesége helyett ezúttal partnernőjével, Marion Cotillard-ral pózolt.

Az eseményen a sztár lazán, fekete öltönyben, de nyakkendő nélkül jelent meg, és nemcsak jól nézett ki, de nagyon barátságosan is viselkedett a rajongókkal: több autogramot adott, és számos szelfihez szívesen pózolt.

Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A színész emellett természetesen kollégáival is beállt több közös fotóra – Marion Cotillard-ral például számos remek kép készült. A francia színésznő jelenleg második gyermekét várja élettársától, Guillaume Canet-tól, amit azután volt kénytelen nyilvánosságra hozni, hogy meggyanúsították: viszonya volt Pitt-tel.

Azóta, hogy szeptemberben kitört a válási balhé, a sztár nagyon visszahúzódó életet él. Habár a napokban részt vett a Moonlight című film privát vetítésén Julia Roberts társaságában, első nyilvános megjelenése a botrány után ez a premier volt.

A színész Marion Cotillard-ralForrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Ami pedig a válást illeti: mint kiderült, Angelina Jolie magának akarja a hat gyermek feletti felügyeleti jogot, Pitt ezzel szemben közös felügyeletet szeretne. Mivel a napokban a hatóságok tisztázták a gyerekbántalmazási vádak alól (amibe közvetlenül a szakítás előtt, egy magángéppel való családi utazás után keveredett), erre meg is van minden esélye.