Jövő tavasszal már a mozikba kerül A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata, de a Disney meglepően lassan csepegteti a filmmel kapcsolatos kedvcsinálókat. Júniusban kijött ugyan egy teaser előzetes, de az főleg a Szörnyeteg kastélyának belső tereire koncentrált, a Belle-t játszó Emma Watson csak egy pillanatra tűnt fel a végén. Először csak a múlt héten nézhettük meg rendesen a mese főszereplőit, most pedig egy csodaszép plakáttal kedveskedett a stúdió a rajongóknak.

A szépség és a szörnyeteg új plakátjaForrás: Fórum Hungary

Az új plakát erősen hajaz az 1991-es animációs változat poszterére, mindkettő abból a híres jelenetből kap el egy pillanatot, amelyben a sárga estélyi ruháját viselő Belle először táncol együtt a Szörnyeteggel, illetve mindkettő hasonlóan álomszerű hangulatot áraszt.

Az 1991-es A szépség és a szörnyeteg plakátjaForrás: Disney

A szépség és a szörnyeteg plakátkampánya eddig azt a mintát követi, amit a Disney a tavalyi élőszereplős Hamupipőke-filmnél is alkalmazott.

Az első teaserplakát egy-egy ikonikus tárgyat mutatott meg a filmből (Hamupipőke üvegcipőjét, és a Szörnyeteg üvegbúra alatt őrzött rózsáját), a főhősök pedig csak a második poszterre kerültek fel.

A Hamupipőke és A szépség és a szörnyeteg első teaserplakátjaForrás: Disney

A szépség és a szörnyeteg új változatára 2017. március 23-tól ülhetünk be a magyar mozikban.