Elállt a lélegzetünk a Kong: Koponya-sziget új előzetesétől. Az Apokalipszis most-ot megidéző hangulat még mindig telitalálatnak tűnik, imádnivalóan színes az egész, és végre láthatjuk az óriásmajmot akció közben. Úgy csapja le a helikoptereket, mintha legyek lennének. És ez távolról sem minden, több nagy meglepetéssel is szolgál a trailer.

John C. Reilly feltűnésével a fenyegető atmoszféra egy pillanat alatt elpárolgott. Amikor csak megszólal, a vietnami háború idején játszódó film átvált szürreális komédiába, melyben egy kissé zakkant, Robinson Crusoe-szerű fickó vezeti körbe a szigeten az ott ragadt felfedezőket. Hamar kiderül például, hogy egyáltalán nem King Kong jelenti rájuk a legnagyobb veszélyt. Szörnyek egész tárháza támad rá a csoportra.

Tom Hiddleston és Brie Larson a Kong: Koponya-sziget című filmbenForrás: InterCom

Reilly alighanem még az óriásmajom elől is el fogja lopni a show-t, és a többi szerepben is kifejezetten tehetséges színészeket láthatunk. Brie Larson az év elején kapott Oscar-díjat A szobá-ért, Samuel L. Jacksont nem kell bemutatni, A nagy Lebowski fegyvermániás tekése, John Goodman egy tudóst formál meg, akinek az emberélet sem túl nagy ár Kong felfedezéséért. Tom Hiddleston alighanem a józanságot fogja képviselni a csapatban.

Az eltérő kor és az eltérő hangulat miatt egyáltalán nem tűnik felesleges filmnek a King Kong-mítosz legújabb feldolgozása. Sőt, annyira őrült lett az új előzetes, hogy nálunk előlépett 2017 legjobban várt látványfilmjei közé a Kong: Koponya-sziget. Még szűk négy hónapot kell rá várni, március 9-től lesz látható a magyar mozikban.

A trailer mellett két pompás plakát is érkezett a filmhez, mindkettőt gondolkodás nélkül raknánk fel az iroda falára.

A Kong: Koponya-sziget plakátjaiForrás: InterCom