Vajon mikor fogunk kapni egy olyan Star Wars-filmet a Disney-től, amiben nem fog szerepelni a Halálcsillag, vagy ahhoz egy kísértetiesen hasonló bázis? Kijött egy új tévészpot a Zsivány Egyes-hez, amely az első Halálcsillagra fókuszál, és Felicity Jones bátorítja a pánikba esett lázadókat. Megnyugtató tudni, hogy a Zsivány Egyes-ben már nem játszhatják újra az eddig már háromszor látott végkifejletet, az első önálló Star Wars-film nem a bolygónyi méretű űrbázis megsemmisülésével fog zárulni.

A tévészpoton kívül egy különös hangulatvideót is kiadtak: a két perces anyag a rendező és a színészek személyes vallomásaival kezdődik, majd úgy végződik, mintha egy előzetes lenne. A videó ennek ellenére működik, mert őszinte rajongás tükröződik belőle. Diego Luna, Felicity Jones és Gareth Edwards csillogó szemmel mesélnek a Star Wars-univerzumhoz fűződő kapcsolatukról.

Diego Luna a gyerekkorával példálózott, Felicity Jones szerint mindannyiukkal megtörtént a forgatáson, hogy megálltak és egyszerűen csak rácsodálkoztak arra a tényre, hogy egy Star Wars-filmben vannak.

A rendező előbb a világ legnagyszerűbb játékkészletének nevezte a Star Wars-t, majd egy frappáns és rövid összefoglalóját adja annak, miről is szól a Zsivány Egyes. A 4. epizód legelején végigkúszó szöveg lényegében kiadja az egész filmet.

Felicity Jones a Zsivány Egyes című filmbenForrás: Fórum Hungary

Ez a videó tényleg meghozza a kedvet Gareth Edwards alkotásához, ráadásul még új képsorokat is elcsíphetünk. Jones és Luna birodalmi katonáknak álcázzák magukat, és nem hallgatnak a magas robotjukra, aki szerint ez egy rossz ötlet. A Zsivány Egyes december 15-től lesz látható a magyar mozikban.