A Verdák 3 előzetese idegroncsot csinál a gyerekéből

2016.11.22. 07:17

Képzeljünk el egy átlagos, hat-hét éves fiúgyermeket. Imádja a Verdák-at, mindkét részt megnézte már százszor, versenyautó formájú ágyban alszik, Villám McQueen van a tolltartóján, a sapkáján, de még az alsógatyáján is. Már három éve tudja, hogy jön a Verdák 3, mert az apja elújságolta neki, azóta várja, mint a messiást. És akkor befut az első teaser előzetes, a kisfiú izgatottan elindítja a lejátszót, és bumm, ezt kapja az arcába.

Ezt mégis hogy képzelte a Pixar!? Most mit kéne szerencsétlen gyereknek gondolnia? És ez a szlogen? "Ettől a pillanattól kezdve minden megváltozik." Ez mit jelent? Hogy a ripityára tört McQueent összerakják idegen alkatrészekből, és más lesz a személyisége? Bevillannak majd neki a régi dolgok, mint a Robotzsarunak? Ez nagyon para.

:-(((((((((((((((((Forrás: Fórum Hungary

Annyi biztos, hogy ilyen sok kérdést még soha nem vetett még fel bennem egy animációs film teaser előzetese. A Verdák harmadik része 2017. június 15-én érkezik meg a magyar mozikba.

Verdák 2Forrás: Fórum Hungary
Rozsdamarta tragacs a világ körül
Villám McQueen és Matuka maguk mögött hagyják az amerikai kontinenst, versenyeznek, és közben megmentik a világot. Már ha úgy gondoljuk, hogy az alternatív üzemanyagforrás nélkülözhetetlen a jövőnk szempontjából. A folytatásban nő a tét; kár, hogy emiatt eltűnt belőle az első részre jellemző báj. Karambol azért nem történt: a vagányság megmaradt. Olvassa el kritikánkat a Verdák 2-ről!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK