Vadonatúj előzetes érkezett A szürke ötven árnyalata második részéhez, A sötét ötven árnyalata című erotikus drámához, ráadásul egyből magyar szinkronnal kaphatunk ízelítőt Anastasia (Dakota Johnson) és Christian (Jamie Dornan) szexuális kalandjainak folytatásából.

Az első rész végén a nő faképnél hagyta a férfit, de a köztük lévő vonzalmat persze nem lehet kordában tartani. Anastasia eleinte úgy próbál túllépni Christianen, hogy titkárnői állást vállal egy könyvkiadónál, ahol a főnöke (Eric Johnson) rögtön szemet vet rá. Christiant eszi a féltékenység, mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa a lányt. Álarcos bálba viszi, majd a zuhany alatt cserkészi be. Idillük hamar szertefoszlik, egyrészt a gazdag férfi korábbi szeretőjének, a domina Elena Lincolnnak (Kim Basinger) a felbukkanásával, de az sem teszi harmonikusabbá a kapcsolatot, hogy egy titokzatos lány (Bella Heathcote) időről-időre megjelenik a pár ágyánál az éjszaka közepén.

Dakota Johson A sötét ötven árnyalata című filmbenForrás: UIP Dunafilm

A tavaly februárban bemutatott A szürke ötven árnyalata óriási világsiker volt, a magyar mozikban is rekordot döntött, a negyvenmillió dolláros költségvetéssel készült film összesen 571 milliót hozott a mozipénztárakban.

A sötét ötven árnyalatá-t 2017. február 9-én kezdik el vetíteni a Magyarországon, de a Christian Grey-t játszó Jamie Dornannel akár már egy hónappal korábban összefuthatunk a budapesti utcákon, ugyanis a 34 éves színész januárban kezdi el nálunk forgatni a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását, amelyben az erdőben bujkáló társaság forrófejű, kiválóan vívó tagját, Skarlát Willt fogja alakítani.

A szürke ötven árnyalataForrás: UIP Dunafilm
Bottal sem piszkálnám
A szürke ötven árnyalata rosszabb, mint gondolná. Vontatott, prűd, hamis. Hajmeresztően buta párbeszédek és röhejes szituációk követik egymást. A szexről rezzenéstelen arccal, szinte undorral beszélnek benne. Sok a mellbimbó, kevés az érzelem. Értelme semmi. Olvassa el kritikánkat az első részről!

Jött egy új plakát is a filmhez.

A sötét ötven árnyalata plakátjaForrás: UIP Dunafilm