Megnyugodhatnak azok, akik húzták a szájukat a hír hallatán, hogy mozifilm készül a kilencvenes évek népszerű vízimentős sorozatából, ugyanis az első előzetes alapján a Baywatch-film remek szórakozásnak tűnik. Az alkotók láthatóan pont annyira vették komolyan az alapanyagot, amennyire az indokolt volt (azaz: semennyire), és természetesen bekerült a trailerbe egy lassított felvételes snitt, amin egy tengerparton futó lányok keblei ugrándoznak ritmikusan.

Az 1991 és 2001 között futó tévésorozatban David Hasselhoff által játszott Mitch Buchannon szerepét a filmben a világ jelenleg talán legnépszerűbb mozisztárja, Dwayne Johnson kapta, a beosztottját Zac Efron alakítja, akit elképesztően kidolgozott felsőtestével az Isten is vízimentőnek teremtett.

Jon Bass, Alexandra Daddario, Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach és Ilfenesh Hadera a Baywatch című filmbenForrás: UIP Dunafilm

A legendás piros fürdőruhákba bújó lányokat is nagy gonddal választották ki. Itt van például A törvény nevében című HBO-sorozatban előadott szenzációs pucérkodásával elhíresült Alexandra Daddario (ő amúgy a tavalyi Törésvonal-ban Johnson lányát játszotta), akinek a figyelemre méltó testi adottságait Efron sem tudja szó nélkül hagyni a trailerben. A vicc, hogy ő csak a kevésbé vonzó lány lesz a filmben, mert az igazi bombanőnek C.J. Parker van beállítva.

A tévében Pamela Anderson formálta meg ezt a figurát, a filmben ugyanezt Leonardo DiCaprio egykori barátnője, Kelly Rohrbach teszi. A 26 éves szőke szupermodell a Broad City című kultsorozat egyik idei epizódjában mutatott természetes játékával már bizonyította, hogy színésznőként is megállja a helyét.

Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario és Jon Bass a Baywatch című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Különben maga Pamela Anderson is felbukkan majd a filmben, de az ő jelenését az előzetesben nem lőtték el. A Baywatch jövő májusban kerül a magyar mozikba.