Két héttel ezelőtt véget ért a Szárnyas fejvadász második részének öt hónapos magyarországi forgatása, és a film főszerepét játszó Ryan Gosling is visszaköltözött Los Angelesbe a családjával. A Drive sztárja éppen a Kaliforniai álom című varázslatos musicaljét promótálja Amerikában, amely a jelenlegi Oscar-verseny legnagyobb esélyese. A HVG szúrta ki, hogy a színész szerdán Jimmy Kimmel éjszakai talksowjában vendégeskedett, és ott elismerően nyilatkozott fővárosunkról.

"Jó hely Budapest? Érdemes elmenni oda?" - érdeklődött a neves showman, aki mellesleg a jövő évi Oscar-gála műsorvezetője lesz.

"Csodálatos hely" - felelte a színész, és feltehetően mondott még mást is Budapestről, de az nem került be a műsorba (a válasza után rögtön egy feltűnő vágás következik).

Ahhoz képest, hogy Gosling közel fél évet töltött Magyarországon, az itt tartózkodásának nagyon kevés fényképes nyoma maradt. Rögtön a megérkezésekor az MTI fotósa, Kallos Bea kapta le a családjával és kutyájával kocsiba szálló sztárt a Liszt Ferenc reptéren, nem sokkal később pedig két szerencsés fiatal futott össze vele az Egyetem téren, és vették rá egy közös szelfire. Volt még az a vicces videó, amiben a rákospalotai stúdióban furikázott egy golfkocsival, illetve a forgatás legvégén a Blikk fotósának sikerült lőni róla pár képet, és körülbelül ennyi.

Ryan Gosling két magyar rajongójával a budapesti Egyetem térenForrás: posafalvid Instagram

Bezzeg filmbéli partnere, Harrison Ford végigturnézta a fél országot, boldog-boldogtalannal fotózkodott, szinte napi rendszerességgel értesültünk arról, hogy éppen hol van, és mit csinál.

A Szárnyas fejvadász folytatása 2017. október 6-án kerül a magyar mozikba, a Kaliforniai álom című filmre december 29-től ülhetünk be.