Tizenöt izgalmas másodperc a Halálos iramban 8-ból

2016.12.09. 19:40

Vasárnap érkezik a Halálos iramban nyolcadik részének első előzetese, de a stúdió nem bírta ki, hogy ne adjon ki belőle egy rövid ízelítőt.

Meglepően sok minden fért ebbe a tizenöt másodpercbe. Miniszoknyás nő utcai autóversenyen lengeti a zászlót, egy gépfegyveres férfit kocsiajtóval ütnek ki a hómotor nyergéből, Michelle Rodriguez hatalmas puskával száll ki egy SUV-ből, lassított felvételen robbannak a dzsippek a jégpáncélon, de megpillanthatjuk a gonosztevőt alakító Charlize Theront is valami fegyverraktárban.

Charlize Theron a Halálos iramban 8-banForrás: UIP Dunafilm

A végén kiderül az új film címe is: The Fate of the Furious, amit nem lehet értelmesen lefordítani magyarra (A dühöngő végzete?), ezért arra tippelek, a hazai forgalmazó inkább marad majd a Halálos iramban 8-nál.

Vin Diesel és csapata ezúttal New Yorkban, Kubában és Barents-tenger vidékének jégtábláin hajszolja majd az extrém élvezeteket, miközben próbálják megakadályozni, hogy egy megátalkodott anarchista káoszba sodorja a világot.

Halálos iramban 8Forrás: UIP Dunafilm

A szereplőgárda egyre csak duzzad, Dieselen és Rodriguezen kívül visszatér Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jason Statham, Kurt Russell és a hetedik részben megismert csodaszép hackercsaj szerepében Natalie Emmanuel. Theron mellett egy másik Oscar-díjas színésznő is részt vesz a mókában, ő nem más, mint Helen Mirren.

A film 2017. április 13-án kerül a magyar mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK