Három hónap múlva debütál a magyar mozikban a csodalóról szóló Kincsem című történelmi kalandfilm, amely minden idők legdrágább magyar filmes vállalkozása. A hárommilliárd forintos költségvetéssel készült produkciót feltehetően egy itthon még nem látott intenzitású és nagyságú reklámkampány előzi majd meg. Ennek lehet az első felvonása a most kiadott előzetes, amelyben Nagy Ervin kapkod a nők után, a versenyló pedig a magyar függetlenség szimbólumává válik.

Nagy Ervin klasszikus kalandfilmes hőstípust formál meg, akit évtizedekkel ezelőtt Alain Delon vagy Jean-Paul Belmondo tudott a legjobban eljátszani. Egy élvhajhász, felelőtlenül élő grófot alakít, akinek a lóverseny és a nők elcsábítása körül forognak a napjai. Aztán persze beköszön az életébe a mindent átíró szerelem Petrik Andrea személyében, Kincsem tulajdonosaként pedig az osztrák-magyar ellentét gyújtópontjába kerül. Némelyik harcias mondat tényleg olyan, mintha egy tizenkilencedik századi romantikus regényből került volna át változtatás nélkül.

Nagy Ervin és Petrik Andrea a Kincsem című filmbenForrás: Szabó Adrienn / Fórum Hungary

A lóversenyeken kívül több más akciójelenet felvillantásával is próbálják meghozni a kedvet a filmhez, láthatunk párbajt és agyaggalamb-lövészetet is. Az biztos, hogy az ígérteknek megfelelően a látványvilág nagyszabású lesz. A színésznők meztelenkedését sem tartja titokban az előzetes, először Nagy Ervin húzza le a takarót az egyik alkalmi partnere pucér testéről, majd a Kincsem zsokéját játszó Kovács Lehel néz tágra nyílt szemmel, mikor levetkőzik előtte egy nő.

Oettingen báró lányát játszó Petrik Andrea a következőket mesélte a Nagy Ervinnel közös szexjelenetről: „A film háromnegyedénél van, a szerelmesek addig egymáshoz sem értek. Van egy csók, és rögtön utána egy szenvedélyes szeretkezés. De előtte már izzik a levegő.”

A Kincsem előzetesében többek között Gáspár Tibor, Balsai Móni, Gyabronka József és Keresztes Tamás is feltűnik, a film 2017. március 16-tól lesz látható a magyar mozikban.

A Kincsem plakátjaForrás: Fórum Hungary

A trailer mellé egy moziplakátot is mellékeltek, amely akár egy steampunk-világban játszódó sci-fi poszterének is elmenne a színes ruhakölteményt viselő Petrik Andrea és a bőr napellenzős napszemüvegben menősködő Nagy Ervin miatt.