Hallgassa meg, Emma Watson hogyan énekel A szépség és a szörnyetegben!

2017.01.02. 13:55

Az már kiderült A szépség és a szörnyeteg előzeteséből, hogy Emma Watson csodaszépen fog kinézni a romantikus mesében, de vajon az éneklés is megy majd színésznőnek? Fontos szempont, hiszen az 1991-es rajzfilmben rendszeresen dalra gyújtottak a szereplők, és az élőszereplős változatban sem lesz másképp.

Kiadtak egy fél perces részletet, a fenti videóra kattintva mindenki eldöntheti, hogy elégedett-e Watson énekhangjával. Mi a magunk részéről nem találtunk benne hibát. A részlet a Something There című dalból van, amelynek a teljes verziójában Belle mellett a szörnyeteg és az elátkozott személyzet is énekel, és arról szól, hogy félelem és bizalmatlanság helyett gyengéd érzelmek kezdenek ébredezni a két főszereplőben. A magyar változatban Őrá vártunk rég címet kapta ez a szám, és teljes egészében meghallgathatja az alábbi videóban.

Az 1991-es rajzfilm dalaiból hármat is Oscarra jelöltek, de a Something There nem volt ott a döntőben. Végül a mese Beauty and the Beast című dala kapta meg a szobrot, többek között Bryan Adams Everything I Do, I Do It For You című gigaslágerét győzte le, amely Kevin Costner Robin Hood-filmjében csendült fel.

A szépség és a szörnyeteg másik címszerepét a Downton Abbey-ból és a The Guest című akciófilmből ismert Dan Stevens játssza el, a mese 2017. március 23-tól lesz látható a magyar mozikban.

Emma Watson és Dan Stevens A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Disney

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK