Egymás mellé temetik Carrie Fishert és Debbie Reynoldsot

2017.01.04. 15:32

Egymás mellé temetik Carrie Fisher amerikai színésznőt és édesanyját, a szintén színésznő Debbie Reynoldsot csütörtökön. Az ABC News televízió Reynolds fiára, Todd Fisherre hivatkozva közölte, hogy a két színésznő temetését szűk körben tartják a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds 2007-benForrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

A The Hollywood Reporter egy a családhoz közeli forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Los Angeles-i Beverly Hillsben egy kis ceremóniát is rendeznek azon a birtokon, amelyen anya és lánya szomszédokként éltek. Todd Fisher a búcsúztatást unokahúgával, Carrie Fisher lányával, a szintén színésznő Billie Lourddal közösen szervezi.

Billie Lourd és Carrie Fisher a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbenForrás: Fórum Hungary

A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként világhírűvé vált Carrie Fisher december 27-én reggel halt meg egy Los Angeles-i kórházban. A hatvanéves színésznő néhány nappal korábban egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot. Már a gépen leállt a légzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Halála után egy nappal édesanyja sztrókot kapott és meghalt. Debbie Reynolds, az ötvenes, hatvanas évek hollywoodi musicaljei és vígjátékai, többek között az Ének az esőben sztárja 84 éves volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK