A Baywatch első előzetese idején örömmel nyugtáztuk, hogy a tévésorozatból készült mozifilm az egyetlen működőképesnek tűnő felfogást követi, és egyáltalán nem veszi magát komolyan. Az új trailert is ebben a szellemiségben rakták össze, az életmentők vezetőjét játszó Dwayne Johnson és új társa, Zac Efron hűtők cipelésével próbálja meg eldönteni, ki az erősebb.

A lehető legdirektebb módon fogják megidézni a film a tévésorozatot: „Azt hittem, hogy életmentők vagyunk, de minden, amit eddig mondtatok, úgy hangzik, mintha egy nagyon szórakoztató, de egyáltalán nem hihető tévésorozatból jönne” – kritizálja Efron a kollégáit. Remélhetőleg pontosan ilyen lesz a mozifilm: másfél óra tömény szórakozás, ami nem próbálja valóságosnak feltüntetni magát.

Dwayne Johnson és Priyanka Chopra a Baywatch című film forgatásánForrás: Paramount

A Baywatch-mozifilm első előzetese női fronton Alexandra Daddarióra és Leonardo DiCaprio egykori barátnőjére, Kelly Rohrbachra koncentrált, a nemzetközi trailer viszont a film legfontosabb nem amerikai szereplője, az indiai Priyanka Chopra is feltűnik. A harmincnégy éves színésznő hazájában már szupersztárnak számít, most pedig Amerikát is a célkeresztjébe vette. A filantróp tevékenységéről is ismert Choprát a Time magazin beválogatta a világ száz legbefolyásosabb embere közé, az újságban nem más, mint Dwayne Johnson méltatta őt több bekezdésen át.

Chopra egy drága ruhákban gonoszkodó, tengerparti klubtulajdonost alakít, aki először udvariasan bemutatkozik az előzetesben, de később már pisztolyt fog Johnsonra, és arról érdeklődik, miért akar hőssé válni a férfi.

A Baywatch-film májusban érkezik a magyar mozikba.