Jennifer Lawrence a kutyájával fagyoskodik Budapesten

2017.01.11. 15:00

Jennifer Lawrence még csak egy hete forgatja Budapesten a Red Sparrow című kémthrillert, de már ennyi idő alatt is több kép készült róla, mint Ryan Goslingról az öt hónapos itt-tartózkodása alatt összesen. Szerda hajnalban bukkant fel az interneten a legújabb fotó, amin az Oscar-díjas színésznő egy magyar rendszámos Range Rover mellett álldogál, és a Pippi nevű kutyáját a kabátjába dugva próbálja védeni a farkasordító hidegtől. (FRISSÍTÉS: A Blikk felelős szerkesztője időközben felhívta a figyelmemet arra, hogy az említett képet az ő fotósuk, Weber Zsolt készítette - ide kattintva lehet megtekinteni).

A Red Sparrow stábja forgatott már az Andrássy úti Operaház környékén és a Hősök terén is, állítólag az utóbbi helyszínen készültek azok a fotók, amiken az Oscar-díjas színésznő egy praktikus usánkában sétál a film rendezője, a csak névrokon Francis Lawrence mellett. Éles szeműek kiszúrták azt is, hogy Lawrence itt az előző, Utazók című filmjéhez készített fekete kabátot viseli.

Sokan hiányolták a színésznőt a hétvégi Golden Globe-gáláról, ami teljesen érthető, hiszen az elmúlt négy évben háromszor volt a jelöltek között, és mindháromszor el is vitte a díjat: 2013-ban a Napos oldal-ért, egy évvel később az Amerikai botrány-ért, tavaly pedig Joy-ban nyújtott alakításáért.

Az Utazók című romantikus sci-fijét karácsony után mutatták be Amerikában, a 110 millió dollárból készült szuperprodukció a várakozásokhoz képest gyengén indult, de mostanra már 81 millió dollárt szedett össze a pénztárakban. A magyarországi mozikba holnap kerül a film.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK