Tom Hardy cseles módon, de elismerte, hogy szívesen lenne James Bond

2017.01.16. 15:19

Hónapok óta nincs előrelépés a következő James Bond-film ügyében. Daniel Craig még mindig nem kötelezte el magát egy újabb rész leforgatása mellett, így aztán mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája, kit szeretne a 007-es szmokingjában látni. Tom Hardy neve már sokszor felmerült, most éppen a The Daily Beast szegezte neki a kérdést arról, hogy szeretné-e eljátszani Bondot.

Tudod, van egy mondás a színészközösségen belül. Ha beszélsz róla, akkor automatikusan kiesel a versenyből. Szóval erre a kérdésre nem válaszolok. Ha mondok valamit, az esély elszáll.

Tom Hardy a Taboo című tévésorozat londoni premierénForrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Hardy ugyan konkrét választ nem adott a kérdésre, de így is kiolvasható a mondataiból, hogy szívesen eljátszaná Bondot. És arra is van ötlete, melyik rendezővel dolgozna együtt. A riporter vetette fel Christopher Nolan nevét, és Hardy lelkesen csapott le rá: „Chris fantasztikus lenne! Ez tényleg nagyon menő lenne.”

„Daniel Craig nagyon jó Bond szerepében, illetve Sam Mendes és Barbara Broccoli is nagyszerű munkát végzett, így nagyon nehéz lesz folytatni a sorozatot.” Szerinte Christopher Nolan ezt a kihívást is sikerrel venné: „ő ismét valami újat tudna vinni a sorozatba, és egy mélyenszántó részt készítene”.

Christopher Nolan a 2015-ös tribecai filmfesztiválonForrás: AFP/2015 Getty Images/Jemal Countess

Nolan már 2012-ban kifejezte abbéli vágyát, hogy szívesen megrendezne egy James Bond-filmet. Most akár kapható is lenne a melóra, hiszen befejezte a Dunkirk című háborús filmjét, amelyben Tom Hardy is szerepet vállalt. Ha Hardy és Nolan összeállna egy 007-s kalandra, akkor a 2006-os Casino Royale után ismét egy radikálisan új arcot kaphatna a sorozat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK