Anne Hathaway szörnyen bizarr helyzetbe került

2017.01.20. 14:42

Végre egy film, aminek elég elolvasni az egy mondatba összesűrített történetét, és máris felkapja az ember a fejét: egy alkoholista amerikai nő rádöbben, hogy valamilyen módon ő irányítja a Szöult romba döntő, Godzilla-szerű szörnyet. A Colossal most kiadott rövid előzetese láttán pedig legszívesebben már rohannánk is a moziba.

Bizarr műfaji keveréknek tűnik a Colossal, sci-fi, horror és vígjáték egyszerre, amely annak köszönheti a megvalósulását, hogy az Oscar-díjas Anne Hathaway fantáziát látott a forgatókönyvben. A filmterv azokra a műfaji határokat átlépő alkotásokra emlékeztette a színésznőt, amelyeket kamaszként imádott. „A tizenhat éves önmagam miatt vállaltam el ezt a főszerepet.”

Anne Hathaway a Colossal című filmbenForrás: Neon

Akkoriban A John Malkovich-menet volt a kedvenc filmje Hathaway-nek, melyben a színész teste felett lehetett átvenni az irányítást egy szűk alagútba bemászva. A Godzilla és az Elveszett jelentés keverékeként jellemzett Colossal is hasonlóan elszállt és emlékezetes filmnek ígérkezik.

További szerepekben a romantikus vígjátékokból ismert Jason Sudeikis, a legújabb Disney-film szörnyetegének megformálója, Dan Stevens és a foglalkoztatott karakterszínész, Tim Blake Nelson is látható lesz. A filmet az Időbűnök című spanyol sci-fi rendezője, Nacho Vigalondo jegyzi. 

A Colossal-t április 7-től vetítik az amerikai mozikban, remélhetőleg lesz egy bátor hazai forgalmazó, amelyik elhozza ezt a filmet Magyarországra.