Scarlett Johansson válik a második férjétől

2017.01.26. 08:19

Alig több mint két év után véget ért Scarlett Johansson második házassága – írja a People magazin. A színésznő 2012 novemberében jött össze Romain Dauriac francia újságíróval, tíz hónappal később eljegyezték egymást, egy évre rá született egy közös gyerekük, majd 2014 októberében titokban összeházasodtak egy montanai farmon. 

Romain Dauriac és Scarlett Johansson 2015 februárjában egy Tom Ford-divatbemutatónForrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

Az amerikai magazin informátorai szerint Johansson már a múlt nyár óta nincs együtt a férjével, és többeknek feltűnt, hogy amikor most hétvégén a színésznő beszédet mondott a Women's March tüntetésen, nem viselte a jegygyűrűjét. 

Johanssonnak és Dauriac-nak a most kétéves, Rose Dorothy nevű közös lánygyermekük mellett van egy közös vállalkozásuk is: tavaly októberben nyitottak Párizsban Yummy Pop néven egy ínyenc popcornt árusító üzletet, ahol a színésznő is a pult mögé állt párszor. 

Romain Dauriac és Scarlett Johansson a Yummy Pop pultja mögöttForrás: AFP/Benjamin Cremel

Johanssonnak ez már a második válása lesz, 2008 és 2011 között a tavaly a Deadpool című filmjével óriási sikert aratott Ryan Reynolds színész volt férje. Az Elveszett jelentés sztárja jelenlegi férje előtt szinte kizárólag színészekkel járt, volt kapcsolata Jared Letóval, Josh Hartnett-tel, Sean Penn-nel, illetve egy legendaszámba menő kavarása Benicio Del Toróval egy liftben. 

A US Weekly magazin forrásai szerint Johansson már felfogadta hollywood legnevesebb válóperes ügyvédjét, Laura Wassert, aki az első válása idején pont az akkori férjét, Ryan Reynoldsot képviselte. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK