A szürke ötven árnyalata végén Anastasia faképnél hagyta az őt elfenekelő Christian Greyt, de a regény ismerete nélkül is tudható volt, hogy ez csak egy átmeneti állapot, és a két főszereplő még rengetegszer fog kavarni. A film folytatásából most kiadtak egy részletet, amiből kiderül, hogyan csábítja el újból Grey a lányt.

Biztos beszélgetnek is vacsora közben, de ebből most nem látunk semmit, helyette a férfi arra utasítja a nőt az étteremben, hogy vegye le a bugyiját. Közelről figyelhetjük, ahogy a fekete színű fehérnemű végigsiklik a lábán, majd egy hangos sóhajjal jelzi Dakota Johnson, hogy teljesítette a feladatot.

Dakota Johnson A sötét ötven árnyalata című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Az egészben Jamie Dornan reakciója a legviccesebb. Szadomazó szexben jártas milliárdos létére úgy vigyorog, mint egy lelkes kamasz, aki nem akarja elhinni, mekkora mázlija van.

A randi a liftben folytatódik, ahol Christian gátlástalanul kihasználja, hogy Anastasián nincs bugyi, a nő pedig a korábbinál is hangosabb sóhajjal reagál a férfi közeledésére. Az este folytatását már csak a moziban nézhetjük meg, de nagy összegben fogadnánk rá, hogy ebből szex lesz.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A sötét ötven árnyalata című filmbenForrás: UIP Dunafilm

A sötét ötven árnyalata február 9-én kerül a magyar mozikban, Jamie Dornant pedig akár élőben is elcsípheti addig, mivel jelenleg Magyarországon forgatja a legújabb Robin Hood-filmet.