Jennifer Lawrence szakadt gatyában borozgatott Budapesten

2017.01.30. 16:58

Jennifer Lawrence január eleje óta Magyarországon forgatja a Red Sparrow című kémfilmet. Legutóbb január 27-én, pénteken este készültek róla lesifotók, miközben barátnőjével, Laura Simpson Ternoskyval vacsorázni indultak Budapesten. A kemény mínuszok miatt sok ruhát húztak magukra, de én itt meg is állok, és a színésznő szettjének kivesézését meghagyom Gyárfás Dorka kollégámnak: 

„Láthatóan iszonyatosan fázik, de már beszerzett egy vadiúj irhabundát, ezenkívül térdnél szaggatott skinny farmer van rajta, és bakancs, a gatya alá vastag fehér harisnyát húzott, a fejébe pedig a jól bevált Hupikék törpikék sapkáját nyomta. Kár, hogy a fotókon nem a hiperszexi félvér testőre van vele.” 

A budapesti ötödik kerületi Október 6. utcában található KNRDY American Steakhouse & Bar nevű étterembe ültek be, ahol a Red Sparrow rendezője, Francis Lawrence is csatlakozott hozzájuk. A nyilvános szerepléseikor szószátyár és életvidám nő benyomását kelti a színésznő, most viszont merengő arccal ült pár pohár bor felett. A képekből nem derül ki, hogy ettek-e steaket, de az biztosnak tűnik, hogy az Oscar-díjas színésznő előbb fehérbort rendelt ki, egy későbbi fotón pedig már vörösbort kortyolgatott. 

Ha Lawrence mégis fogyasztott steaket a KNRDY-ben, akkor amerikai, chilei és japán marhahúsok közül választhatott. Ezek közül a Japánból származó wagyu marha húsából készült filet mignon a legdrágább, kereken 20 ezer forintba kerül 100 grammja. A helyen többféle magyar vörösbort is megkóstolhatott. A villányi, a balatoni, a mátrai és az egri borvidékről is szerepel vörösbor az itallapon, a legdrágább a siklósi 2012-es Sauska cuvée 7, amelyből 4300 forintot kóstál másfél deci. 

Jennifer Lawrence két pohár pezsgő társaságában az Utazók című filmbenForrás: InterCom

A vendéglátóhelyek általában szeretik megosztani, ha egy híresség tér be hozzájuk, a KNRDY azonban dicséretes önmérsékletről tett tanúbizonyságot, nem rakták ki a Facebook-oldalukra, hogy egy Oscar-díjas színésznő borozott náluk. 

Lawrence barátnője, Laura Simpson Ternovsky is január eleje óta Budapesten tartózkodik, múlt héten a Széchenyi fürdőben áztatta magát – derült ki az Instagramra feltett fényképéről

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK