Szűk két hónap választ el minket A szépség és a szörnyeteg premierjétől, és a Disney úgy gondolta érdemes még egy utolsó előzetessel megtámogatnia a mese élő szereplős feldolgozását. A két és fél perces ízelítőben a film minden összetevőjéből mutatnak egy keveset, így aztán a humoros, az érzelmes és a látványos oldala is kidomborodik a szuperprodukciónak. És most végre abból is láthatunk pár képkockát, milyen az, ha az elátkozott hercegből előtör a vadállat.

Az előzetes Belle édesapjával (Kevin Kline) kezdődik, aki arról beszél, hogy a lakhelyüknek választott kicsiny település biztonságot jelent számukra. Ekkor persze még nem tudhatta, hogy a szörnyeteg (Dan Stevens) fogságába esik majd. Az biztos, hogy számos vicces pillanatot fog okozni a Gastont megformáló Luke Evans, akit csupán egyetlen dolog tud elbűvölni: saját maga.

Emma Watson és Luke Evans A szépség és a szörnyeteg című filmbenForrás: Fórum Hungary

Emma Watson már korábban is beszélt arról, hogy számára mindig is szimpatikus volt Belle a függetlensége és a kívülállósága miatt. A főhős persze a beszélő gyertyatartóra és társaira is rácsodálkozik, de ami igazán ámulatba ejti, az a kastély könyvtára. Elkápráztatja a gondolat, hogy a szörnyeteg ilyen sok könyvet elolvasott. Ebben a jelenetben még egy poént is megenged magának a herceg.

A szépség és a szörnyeteg március 23-tól lesz látható a magyar mozikban.