Jamie Dornan, A szürke ötven árnyalata-sorozat férfi főszereplője jelenleg Budapesten forgatja a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását, amelyben Skarlát Will szerepét alakítja. Ezzel egy időben azonban a 34 éves színésznek promóciós feladatokat is el kell látnia, ugyanis a jövő héten kerül a világ összes mozijába az erotikus thriller második része, A sötét ötven árnyalata.

Jamie Dornan A sötét ötven árnyalata című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Dornan szerdán Conan O'Brian éjszakai talkshow-jában vendégeskedett, ahol elejtette, hogy a múlt héten elintézték számára, hogy Budapesten nézhesse meg először az új film végleges változatát. 

Az ügyet jól ismerő, névtelenséget kérő forrástól az Origo megtudta, hogy a filmnézésre igazából január 19-én este, tehát a múlt előtti héten csütörtökön került sor a Cinema City Aréna mozi VIP-termében. A színész minden csinnadratta és testőr nélkül, egyedül érkezett taxival a Kerepesi úti bevásárlóközponthoz, nagyon kedves volt, és közvetlen, és egyedül ült be a 32 férőhelyes terembe, hogy megtekintse munkájának gyümölcsét. 

A mozizáshoz egy üveg ásványvizet és popcornt kért, illetve azt is elárulta, hogy egy nappal korábban a Westend mozijában nézte meg a Zsivány Egyes című Star Wars-filmet, de azt egy rendes, publikus vetítésen. Ahogy a fenti videóban látszik is, a színész jelenleg bozontos szakállt visel, valószínűleg ezért nem rohamozták meg egyik moziban sem. 

A sötét ötven árnyalata február 9-én kerül a magyar mozikba.