Mindenből viccet csinál A galaxis őrzői 2 új előzetese

2017.02.06. 14:09

A galaxis őrzői-előzetesek készítői nagyon értenek ahhoz, hogy a legmenőbb zenéket válasszák ki a kedvcsinálókhoz. A botcsinálta Marvel-csapat második kalandjának előző előzetese alatt a Sweet zeneker egyik hetvenes évekbeli slágere csendült fel, a Super Bowl szünetében fellebbentett új tévészpotban pedig a Fleetwood Mac The Chain című pszichedelikus számának remixe szól. 

„Isten hozott a galaxis nyamvadt őrzői között – üdvözli a csapatban Mordály a kék bőrű Yondut (Michael Rooker), a facsemete Baby Groot szavait tolmácsolva. – Csak ő nem azt a szót használta, hogy nyamvadt.” De az is vicces, ahogy az előzetes azon élcelődik, hogy a szuperhősöknek mindig vagány pózba kell vágniuk magukat egy képregényfilm trailerében. 

Chris Pratt A galaxis őrzői 2 című filmbenForrás: Fórum Hungary

A félperces ízelítőben megismerkedhetünk még egy új, aranyszínű szereplővel, a galaktikus szerencsevadászok arroganciáján felbőszült előkelőséget Elizabeth Debicki játssza, aki Az U.N.C.L.E. emberé-ben gonoszkodott, és a The Night Manager minisorozatban tűnt fel Tom Hiddleston oldalán. A két nagyágyú, Kurt Russell és Sylvester Stallone még nem köszön be. 

A Marvel filmje május 4-én debütál a hazai mozikban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK