A Kincsem új előzetese eleinte azt sugallja, hogy a címbéli csodaló lesz a lényeg a történelmi kalandfilmben. Egy lóversenypályán indul az ízelítő, ahol még Ferenc József is tiszteletét teszi, de aztán hamar egy mulatóban találjuk magunkat, ahol a madám (Lázár Kati) mondja ki, ló helyett mi is kéne inkább a Nagy Ervin által megformált forróvérű főhősnek.

„Neked nem lóra van szükséged, hanem egy lányra, aki igazán szeret” – hangzik el a tételmondat, majd kis híján orgiába csap át az előzetes modern zenére modern táncot lejtő urakkal és hölgyekkel. Megy a szelfizés a korabeli fényképezőgéppel, az egyik örömlány a bugyiját mutatja, majd őt a főhős a hátára kapja, és véletlenül oszlophoz veri. A legmeghökkentőbb kikacsintást a trailer legvégére tartogatták: Fluor Tomi alighanem a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy tizenkilencedik században játszódó kalandfilmben énekeli majd valaki az egyik leghíresebb dalát.

Petrik Andrea és Keresztes Tamás a Kincsem című filmbenForrás: Fórum Hungary

Kíváncsian várjuk, hogyan simulnak majd be a kortárs utalások az Osztrák-Magyar Monarchia világába. Frissé és meghökkentővé teszik a filmet, vagy fárasztóvá válik tőlük minden idők legdrágább hazai produkciója.

A Kincsem női főszerepét Petrik Andrea játssza el, rajta kívül Gáspár Tibor, Keresztes Tamás, Rátóti Zoltán és Balsai Mónika is feltűnik a filmben. A premier dátumát március 16-ra tűzték ki.