Jennifer Lawrence a Komjádi uszoda mögött forgat

2017.02.12. 16:23

Nem mindennapi látvány tárult azok elé, akik a mai nap folyamán beültek egy desszertre vagy egy kávéra a budai Sütit akarok nevű cukrászdába. Tortaszelet majszolása közben a Jennifer Lawrence-t és az őt körül vevő stábot figyelhették, ahogy a Vörös veréb (Red Sparrow) című kémfilmet forgatják a Császár-Komjádi uszoda mögött. Minderről a cukrászda közölt egy szemérmes távolságból készített fényképet.

Az Oscar-díjas színésznő a forgatás után alighanem egyenesen a barátjához siet, Darren Aronofsky rendező ugyanis szintén Budapesten tartózkodik – ezt a Facebookra felrakott képei árulják el. A fotókból kiderül, hogy a vasárnapot a pesti belváros felfedezésével töltötte.

Megörökített néhány üres, a szombat esti buli mementójaként szolgáló Jagermeister üveget, sajnálkozott, hogy a Kazinczy utcai Elektrotechnikai Múzeum zárva van, bement egy templomba, és vicces sapkával feldobott köztéri szobrot is fotózott. Remélhetőleg megtartja jó szokását a Fekete hattyú és A pankrátor rendezője, és még sok budapesti életképet közöl.

Lawrence budapesti kalandjairól legutóbb akkor cikkeztünk, amikor vacsorázni ment barátnőjével és a Vörös veréb rendezőjével, Francis Lawrence-szel.  A kémfilmben egy csábítás művészetére kiképzett orosz kémnőt alakít, aki egy CIA-ügynökkel (Joel Edgerton) bonyolódik szerelmi viszonyba. A Vörös veréb alapjául szolgáló, azonos című regényt már magyar nyelven is el lehet olvasni, a film november 10-től lesz látható a mozikban.