Sokkoló bejelentést tett a Cinema City

2017.02.15. 15:10

Áprilistól Coca-Cola helyett Pepsi termékeket lehet majd kapni a Cinema City mozijaiban - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a legnagyobb magyarországi mozihálózat.

Britney Spears egy Pepsi-hirdetésen, Palvin Barbara egy Coca-Cola-hirdetésenForrás: Pepsi/Coca-Cola

A váltás lépcsőzetesen fog megtörténni: még ebben a hónapban lecserélik a palackozott italokat a mozik büféiben, majd áprilistól pedig megváltozik az automatából felszolgált italkínálat is. A cserével együtt jár az is, hogy áprilistól a menükhöz kérhetünk szénsavmentes italt is, konkrétan zöld vagy citromos ízesítésű jegesteát. Az átmeneti időszakban mindkét nagy üdítőmárka termékeit lehet kapni a Cinema City mozikban.

A Cinema City Westend mozi büféjeForrás: Cinema City

"Hiszünk abban, hogy az életben a változások mindig előremutatóak, ha pozitívan állunk hozzá" - nyugtatja követőit a Cinema City a Facebookon.

Én még életemben nem találkoztam olyan emberrel, aki jobban szerette a Pepsit a Coca-Colánál, de feltételezem, hogy léteznek ilyenek, ellenkező esetben az előbbi üdítőcég már megszűnt volna. Egyelőre kérdéses, hogyan fogadja majd a váltást a Cinema City közönsége, a Facebook-poszt alatt sok a csalódott komment, többen kilátásba helyezik, hogy táskában fogják bevinni a preferált üdítőjüket.

A legegyértelműbben a mozibajárás talán legnagyobb hazai rajongója, Madarász Isti filmrendező (Hurok) fogalmazott, aki a bejelentés után nem sokkal ezt írta a Twitteren: "Bye-bye #cinemacityhu Engem elvesztettetek."

KAPCSOLÓDÓ CIKK