Megvan, kit játszik Helen Mirren a Halálos iramban 8-ban

2017.02.17. 10:24

Nem tartom magam a Halálos iramban-sorozat rajongójának, de a nyolcadik részt több okból is várom. A meglepő csavar (Dominic Toretto a családja ellen fordul) és az ihletett színészválasztás miatt: két Oscar-díjas színésznőt, Charlize Theront és Helen Mirrent is megnyertek a legújabb epizódhoz.

Vin Diesel és Helen Mirren a Halálos iramban 8 című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Theronról már tudható volt, hogy az aktuális főgonoszt alakítja, aki teljesen magába bolondítja Diesel karakterét. Mirren szerepét idáig homály fedte, most viszont Luke Evans, a Halálos iramban 6 gazfickója egy újságírói kérdésre válaszolva kikotyogta.

Jason Statham édesanyját alakítja Helen Mirren.

Ez azt jelenti, hogy a nyolcadik részben a profi bűnözőkből álló Shaw család harmadik tagját is megismerhetjük. A Halálos iramban 6-ban tűnt fel a Luke Evans által megformált Owen Shaw, a folytatásban megjelent Deckard Shaw (Jason Statham), hogy bosszút álljon a kómába esett öccséért, most pedig az édesanyjuk is előlép. Aki két ilyen kőkemény fiút nevelt fel, az a világ egyik legvagányabb nője kell hogy legyen.

Jason Statham és Dwayne Johnson a Halálos iramban 8 című filmbenForrás: Fórum Hungary

Mirren amúgy egy korábbi interjújában már utalt rá, hogy szerepe szerint ő pelenkázta Deckard Shaw-t: „Titokban mindig vágytam arra, hogy szerepeljek a Halálos iramban-sorozatban, mert imádok autót vezetni. Aztán amikor lehetőséget kaptam, nem vezethettem kocsit, helyette a mentő hátuljában ültem Jason Stathammel.”

A Halálos iramban 8 április 13-tól lesz látható a magyar mozikban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK