Deák Kristóf és Salma Hayek civódása az Oscar legnagyobb rejtélye

2017.02.27. 15:44

A 89. Oscar-gála legkínzóbb kérdése a következő: pontosan mi zajlott le a Mindenki frissen díjazott rendezője, Deák Kristóf és Salma Hayek között, miközben a fotósok kedvéért egy hatalmas aranyszobor előtt álltak? Nem hiszi, hogy ez izgalmas téma lenne? Nézze meg az elkészült képeket, és az ön fantáziáját is meg fogja ragadni a rejtély. Hayek miért tette kihívóan csípőre a kezét, és miért nézett harciasan a magyar rendezőre? 

Deák jelenleg a gála és azt követő partisorozat fáradalmait pihenheti ki, így magunkra vagyunk utalva a fotók értelmezésekor. Salma Hayek és David Oyelowo adta át a legjobb élő szereplős kisfilm kategória díját, majd a rendezővel és Udvardy Anna producerrel együtt állták a fotósok villogó vakuit – ekkor kezdődött el a rejtélyes affér. A lenti képen még minden rendben volt, mindannyian a legprofibb mosolyukat vették elő. Vegyük észre azért, hogy Hayek kacéran belekarolt Deákba. 

Salma Hayek, Deák Kristóf, Udvardy Anna és David Oyelowo a 89. Oscar-gálánForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Aztán valami merőben szokatlan dolog történhetett. Hayeket már nem érdekli a külvilág, nem érdekli, hogy minden pillanatát megörökítik a fotósok, tekintetét Deák Kristófra szegezi. 

Salma Hayek, Deák Kristóf, Udvardy Anna és David Oyelowo a 89. Oscar-gálánForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Mindkettőjük arcáról leolvadt az udvarias mosoly, Hayek harcias pózt vesz fel, Deák pedig nagyban magyaráz valamit. Mi történhetett? A rendező talán bókolni próbált, Hayek félreértette, és kérdőre vonta a férfit? Kommentben várjuk a megoldásokat. 

Salma Hayek, Deák Kristóf, Udvardy Anna és David Oyelowo a 89. Oscar-gálánForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az biztos, hogy az ügyet nem tudták egy-két mondatban elintézni, még akkor is nagyban ment a diskurzus, amikor elkezdtek levonulni a színpadról. 

Salma Hayek és Deák Kristóf a 89. Oscar-gálánForrás: AFP

A lenti kép láttán fellélegeztünk, úgy tűnik, hogy boldog véget ért az Oscar-díjas rendező és a mexikói színésznő játékos vagy valós összezördülése. Mintha Hayek csókot fújna Deák irányába.

Salma Hayek, Deák Kristóf és David Oyelowo a 89. Oscar-gálánForrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

Mindenki volt az első magyar élő szereplős kisfilm, amely jelölésig jutott a kategóriájában, és ha már ott volt, be is húzta a versenyt. A magyar alkotás sikeréről itt olvashat bővebben, ha a gála további díjazottjaira kíváncsi, akkor ide kattintson