Nicole Kidmannel fotózkodtak az Oscar-nyertes magyar kislányok

2017.02.27. 12:00

Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya is elkísérte az Oscar-díjas Mindenki-t a Los Angeles-i gálára, majd a díjkiosztót követő bulira is elmentek. A két kislány a képek tanúsága alapján feltalálta magát, több világsztárt is sikerrel vettek rá arra, hogy közös fotón pózoljanak. 

Gáspárfalvi Dorka és Jeff Bridges a 89. Oscar-gálát követő bulinForrás: Facebook

Rettenetesen kíváncsiak vagyunk, hogyan szólíthatták le Jeff Bridgest, miről diskuráltak Samuel L. Jacksonnal, aztán pedig hogyan hálózták be Nicole Kidmant. Lesz miről mesélniük, miután hazaértek Magyarországra. 

Samuel L. Jackson, Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya a 89. Oscar-gálát követő bulinForrás: Facebook

A két kislány 14, illetve 13 éves. Vajon mi lehet a kedvenc filmjük a három sztártól? Látták vajon a Ponyvaregény-t? És a A félszemű-t? Nekik melyik film ugrik be először, ha Nicole Kidmanre gondolnak? Tele vagyunk kérdésekkel. 

Mielőtt kiutaztak volna Amerikába, azt kérdeztük tőlük, hogy kikkel szeretnének összefutni a gálán. Brad Pittet, Angelina Jolie-t, Natalie Portmant és Amanda Seyfriedet emlegették, illetve Antonio Banderast, akivel már mindketten dolgoztak együtt reklámfilmben. Azért biztos nem voltak szomorúak attól, hogy végül Nicole Kidmannek mutathatták meg az aranyszobrot. 

Hais Dorottya, Nicole Kidman és Gáspárfalvi Dorka a 89. Oscar-gálát követő bulinForrás: Facebook

A tavalyi Oscar-gálát követő bulin a Saul fia főszereplője, Röhrig Géza vegyült el sikerrel a hollywoodi sztárok között, fiatalkori bálványával, Sylvester Stallonéval és híres druszájával, Ben Affleckkel is közös képen szerepelt.