Megoldódott Salma Hayek és Deák Kristóf civakodásának rejtélye

2017.02.28. 14:43

Az Oscar-gála fotóit tanulmányozva azt valószínűsítettük hétfőn, hogy Deák Kristóf és Salma Hayek egymással civódott, miközben fotósok egész hada előtt álltak. Megkérdeztük az Oscar-díjas rendezőt a történtekről, és kiderült, hogy csak a mi fantáziánk szaladt meg, nem volt ott semmilyen játékos összezördülés. 

Deák az Origónak elárulta, hogy abban a pillanatban, amikor a fotó készült, éppen a Mindenki egyik vetélytársát, a spanyol Timecode-ot dicsérte a mexikói származású színésznőnek. Amit mi kihívó testtartásnak és harcias nézésnek véltünk, az a magyar rendező szerint Hayek alapállapota. 

Salma Hayek, Deák Kristóf, Udvardy Anna és David Oyelowo a 89. Oscar-gálánForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Timecode-ot az Origo Filmklubnak tavaly novemberben adott interjújában is méltatta Deák, kedves és bájos filmnek nevezte, kiemelte, hogy hasonlóan pozitív a végkifejlete, mint a Mindenki-nek, és még meg is lepte a spanyol vetélytárs: 

„Egy pici ötletben hasonlít a következő kisfilmem tervére, pedig az akkor jutott eszembe, amikor még nem láttam ezt a filmet.” 

A rendező következő kisfilmjének a megvalósítása már a célegyenesben van, A legjobb játék címen fut, és várják azok jelentkezését, akik szerepelni szeretnének benne. Ha érdekli a dolog, siessen, ugyanis ma jár le a határidő. 

Ebben a cikkben tudhat meg többet a feladatról és a jelentkezés módjáról. Ha beválogatják, egy Oscar-díjas film rendezőjének a filmjében fog feltűnni, kevés dolog van a világon, ami ennél menőbbnek hangzik. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK