Durván elszabadul a pokol az új Alien-film előzetesében

2017.03.01. 09:24

Ugorjunk rögtön a leglényegesebb elemre: teljes valójában, napfénynél mutatkozik a szörny az Alien: Covenant új, őrülten intenzív előzetesében. A Prometheus-szal ellentétben itt már tényleg xenomorphfal vagy xenomorphokkal kell megküzdeniük az embereknek.

A Covenant űrhajón párok utaznak, azzal a céllal, hogy kolonizáljanak egy idegen bolygót. Az első jelek még biztatóak, a Földéhez nagyon hasonló vegetáció fogadja őket. De aztán felfigyelnek arra, hogy semmilyen állat nincsen a bolygón, az igazi bajok pedig akkor kezdődnek, amikor Billy Crudup egy alientojás fölé hajol.

Katherine Waterston az Alien: Covenant című filmbenForrás: Origo

Az előzetes alapján az Alien: Covenant elég erősen visszanyúl az első részhez. A legnagyobb kérdés most az, hogy Ridley Scott tényleg remake-et készített A nyolcadik utas: a halál-ból, vagy valójában meglepő irányt fog venni a film, csak ezt direkt elhallgatták az előzetesben. Amúgy mi bizakodunk, hiszen a trailer egy rendkívül félelmetes és sokkoló horror-sci-fit ígér.

A legtöbbet Katherine Waterston és Danny McBride szerepel a kedvcsinálóban, ebből arra lehet következtetni, hogy ők húzzák majd legtovább az alien elleni harcban. Az Alien: Covenant május 18-tól lesz látható a magyar mozikban.