A galaxis őrzőinek a harc és a zsörtölődés is kiválóan megy

2017.03.01. 10:58

Bárki is rakta össze A galaxis őrzői vol. 2 legújabb előzetesét, pontosan tudta, miért imádták emberek milliói az első részt. A történettel alig foglalkozik a kedvcsináló, helyette azt bizonygatja, hogy a folytatás is legalább olyan vagány, játékos és csipkelődő lesz, mint amilyen az Űrlord első kalandja volt.

Chris Prattnek most az eddiginél is nagyobb csapatot kell összetartania: a megszokott csapathoz két régebbi ellenlábasuk a kékbőrű Yondu (Michael Rooker) és Gamorra örökbe fogadott testvére, Nebula (Karen Gillan) is csatlakozik, valamint a fején két cuki csápot viselő Mantis (Pom Klementieff) is felsorakozik Űrlord mellé.

A galaxis őrzőiForrás: Fórum Hungary

A nagyobb létszám persze még több mókás összezördülést fog eredményezni, Nebula nem is érti, hogyan nevezhetik magukat barátoknak. Az új tagot Drax (Dave Bautista) javítja ki: hogy ők valójában egy család, és családtagok között teljesen normális, hogy veszekednek.

A bolygóközi csaták, óriáspolipok legyőzése szünetében a romantikának is teret fog engedni James Gunn rendező, Űrlord és Gamorra egy gyönyörű város látképe előtt mutat be elegáns táncmozdulatokat. A legnagyobb meglepetést a trailer legvégére tartogatták, végre felbukkan Kurt Russell, aki a főszereplő édesapját, Egót játssza. Ego állítólag egy élő bolygó, kíváncsian várjuk, ez hogy fog kinézni a filmben.

Moziplakát A galaxis őrzői vol. 2 című filmhezForrás: Fórum Hungary

A galaxis őrzői vol. 2 május 4-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK