Nézze meg Jennifer Lawrence élete első szexjelenetét!

2017.03.12. 08:15

Az Utazók-nak sok olyan eleme volt, ami miatt vártunk rá. Izgalmasan hangzott, Jennifer Lawrence-t egy látványos sci-fiben látni, kíváncsiak voltunk, mennyire érzik egymást Chris Pratt-tel, és persze ott volt a már jól előre beígért szexjelenet, amely az első volt a színésznő karrierjében. Sajnos a film minden téren felcsúszott, de ez egy másik történet, mi most a szexjelenetre koncentrálunk, ugyanis azt már egy kattintással bárki megnézheti. 

Lawrence a forgatás közben sem hazudtolta meg, azt nyilatkozta a meztelenkedős jeleneteiről, hogy a bűntudat miatt összeszorult a gyomra, mert egy házas embert kellett megcsókolnia. Annyira izgult a felvétel előtt, hogy még az anyját is felhívta tanácsért. Annyira azért nem volt miért izgulnia, mert a sci-fi ízléses és visszafogott képekkel szemlélteti a két telepes egymásra találását. 

Jennifer Lawrence és Chris Pratt az Utazók című filmbenForrás: InterCom

A két főszereplő kihasználja, hogy övék az űrhajó, elmerülnek a luxusban, és különböző helyeken szexelnek. Először az ágy közelében hullik le a fekete ruha, és derül fény Lawrence káprázatos alakjára, de aztán már az ebédlőben sem tudnak uralkodni magukon, és a színésznő az asztalon átmászva cserkészi be a férfit. A video végén azt a jelenetet is megnézheti, amikor a női főszereplő egy hatalmas vízbuborékból próbál kiúszni. 

Spoiler következik! Aki látta az egész filmet, az persze tudja, hogy a két ember romantikus együttléte mögött egy sötét titok húzódik meg. A férfi valóban egy hiba folytán ébredt fel az űrhajó megérkezése előtt kilencven évvel, a nő sorsáról azonban a férfi döntött, a beleegyezése nélkül. 

Chris Pratt és Jennifer Lawrence az Utazók című filmbenForrás: InterCom

Az Utazók nem lett eget rengető kasszasiker, a legfontosabb piacon, az amerikain még az igencsak magas, 110 millió dolláros gyártási költséget sem tudta visszahozni, 99 millióval kellett beérnie. A többi országból befolyt 195 millió dollár viszont már megnyugtathatta a befektetőket. Ez utóbbi összeghez a magyar mozinézők is hozzájárultak 289 millió forinttal, ami közel egymillió dollárnak felel meg. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK