A Halálos iramban 8 drámai fordulatát, vagyis hogy Dominic Toretto hátat fordít a családnak, amelyről az eddigi részekben papolt, már ellőtték az eddigi előzetesekben. De még így is megrendítő érzés lehet azt látni a rajongóknak, hogy a filmhez újonnan kiadott tetszetős moziplakáton áthatolhatatlan távolság választ el olyan embereket, akik eddig sülve-főve együtt voltak. 

Moziplakát a Halálos iramban 8 című filmhezForrás: UIP-Duna Film

A nyolcas számban sűrűsödnek össze a családtagok, Vin Diesel viszont önként kilépett onnan, miután magához szédítette őt Charlize Theron, aki a legújabb rész gonosztevőjét alakítja. Csúnya dolog otthagyni a családot, de Theron meggyőzőképességének alighanem csak nagyon kevés ember tudna ellenállni. 

Charlize Theron és Vin Diesel a Halálos iramban 8 című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Ha jobban megnézzük, van egy komoly kakukktojás Dwayne Johnson környezetében: a Jason Statham által megformált Deckard Shaw a hetedik részben még a család ellen küzdött. A Halálos iramban 8-ban viszont annyira összekeverednek a lapok, hogy Shaw kénytelen lesz a régi ellenfeleivel szövetkezni.

A moziplakát alsó fele arról kíván meggyőzni minket, hogy a sorozat lényegéről a nyolcadik rész sem feledkezik meg. Most is egy minden eddiginél őrültebb autós üldözéssel próbálják majd a nézőket elkápráztatni. Ezúttal még egy tengeralattjárót is be fognak üzemelni ennek érdekében. A Halálos iramban 8 április 13-tól lesz látható a magyar mozikban.