Scarlett Johansson gyerekéért komoly csata törhet ki

2017.03.08. 12:59

Scarlett Johansson két évig tartó házasság után válik a férjétől, a jogi képviselője március 7-én adta át a válási papírokat Romain Dauriac ügyvédjének – értesült a Page Six. A színésznőnek és az újságírónak egy közös gyermeke van, a kétéves Rose elhelyezése ügyében akár komoly harc is kibontakozhat közöttük.

Romain Dauric és Scarlett Johansson popcornt árul a Yummy Pop párizsi megnyitóján 2016. október 22-énForrás: AFP/Benjamin Cremel

Dauriac vissza szeretne költözni Franciaországba, és Rose-t is vinné magával, Johansson viszont maradna Amerikában a gyerekével.  A színésznő sokat utazik – nyilatkozta a férj ügyvédje, szerinte egy érdekes folyamat lesz, mire döntést hoznak a gyermek további sorsáról. Johansson és Dauriac 2012-ben kezdtek járni egymással, 2014-ben házasodtak össze Montanában, nem sokkal Rose születése után.

Johansson kezdeményezésére állitólag már tavaly nyáron különköltöztek, a viszonyuk viszont megmaradt barátinak a Peope magazin forrásai szerint. Tavaly októberben például együtt árultak popcornt Párizsban. A baráti viszony segíthet majd abban, hogy megegyezésre jussanak Rose elhelyezését illetően.

A színésznő a való életben válik, a mozivásznon viszont menyasszonyként fog feltűnni a Rough Night című vígjátékban, amely a Másnaposok női változatának hangzik. A film egy balul elsült lánybúcsú történetét meséli el, melyben Johansson a Mad Max: A harag útjá-ból ismert Zoe Kravitzcel, az egyik női szellemirtóval, Kate McKinnonnal, a magyar mozikban jelenleg is futó Pofoncsata egyik szereplőjével, Jillian Bell-lel és Ilana Glazerrel veti bele magát az éjszakába. Jól indul a buli, de aztán akaratlanul egy chippendale-fiú halálát okozzák.

Zoe Kravitz, Jillian Bell, Scarlett Johansson, Ilana Glazer és Kate McKinnon a Rough Night című filmbenForrás: People

Johanssont legközelebb a március végén érkező Páncélba zárt szellem-ben láthatjuk, amelyben egy testszínű, a viselőjét láthatatlanná tévő páncélt hord magán. Az előzetesben is látható volt, ezt a védőruházatot viselte magán a színésznő által megformált ember-cyborg hibrid, amikor egy toronyház tetejéről leugrott, majd betört egy tárgyalásra az ablakon keresztül.

A Tested stábja ellátogatott a Weta Workshophoz, és közelről megnézhette a szilikonból gyártott, testhezálló ruhát – egyikük még fel is húzta magára. A fenti videóban a páncél készítője, Flo Foxworthy beszél a jelmez elkészítésének nehézségeiről, a ruhában felpróbáló nő pedig arra jut, hogy ő Johansson helyében nem vállalta volna, hogy heteken keresztül mindennap belebújjon ebbe a jelmezbe. Ha kényelmesnek nem is mondható, de az biztos, hogy rendkívül menő a kinézete.