Az ember már alapból úgy ül le egy Halálos iramban-film előzetese elé, hogy észbontó dolgokat vár tőle, de a nyolcadik rész második trailerétől még így is sikerült eldobnom az agyamat. Olyat már sokat láttunk, hogy az emberek hirtelen egy közös akarattól vezérelve tombolni kezdenek egy nagyvárosban, de olyat még nem, hogy valaki az összes kocsi felett vegye át az irányítást. Az autók az emberek ellen fordulnak – tisztára, mintha egy horrort néznénk.

És ez még csak az első elképesztő ötlet, amit felvonultat az előzetes. Újabb részleteket láthatunk a jégmezős üldözésből, és a látványtól még nagyobbra tátottuk a szánkat. Dwayne Johnson puszta kézzel próbál megszelídíteni egy jégen csúszó, élesített torpedót. Ami itt folyik, arra már a háború szó illik a leginkább.

Jason Statham és Dwayne Johnson a Halálos iramban 8 című filmbenForrás: Fórum Hungary

Hatalmas fegyvertény a sorozattól, hogy hiába tart már a nyolcadik részénél, még mindig képes újat húzni, az eddigi túlzásokra egy még nagyobb őrültséggel rátromfolni. Még a történet is érdekesnek ígérkezik, Dominic Toretto hátat fordít a családjának, és egy szuperhackert kezd el támogatni, akit Charlize Theron formál meg. A közös munkára kényszerített Dwayne Johnson és Jason Statham kakasviadalát is öröm lesz nézni.

A Halálos iramban 8 április 13-tól lesz látható a magyar mozikban.