Ha a Halálos iramban 8 és az Atomszőke feleannyira is jó lesz, mint amennyire a frenetikus előzeteseik azok voltak, akkor 2018-ban Charlize Theron személyében egy új akciósztárt fogunk avatni az idén. A dél-afrikai színésznő persze nem most fogott először fegyvert, a Vulture videómontázsa segítségével most mindenki felidézheti, hány olyan filmje volt Theronnak, melyben erőszakhoz folyamodott.

Rögtön az első jelentős filmjében, az 1996-os Két nap a völgyben című Tarantino-koppincsban egy bérgyilkost formált meg, később Ben Afflecknek és Kevin Baconnak is okozott kellemetlen perceket, majd a 2005-ös Aeon Flux-ban póbálta ki először, milyen egy akciófilm főszereplőjének lenni.

Charlize Theron a Mad Max: A harag útja című filmbenForrás: InterCom

Theron a Mad Max: A harag útjá-ban volt eddig a legkeményebb, kíváncsiak leszünk, hogy angol kémként vajon felül tudja-e önmagát múlni a Magyarországon forgatott Atomszőké-ben.

A Halálos iramban 8 április 13-án debütál Magyarországon, az Atomszőke július végén vagy augusztus elején érkezhet meg hozzánk.

Charlize TheronForrás: GQ
Kamaszkorunk legszebb mellei - Charlize Theron
Charlize Theron most éppen az akciófilm műfaját újítja meg feminista szemszögből a Mad Max negyedik részével, de előtte többször elkápráztatott minket a meztelenkedéseivel. Az értelmező szótárban az ő fényképe kellene, hogy szerepeljen a tökéletes nő szókapcsolatnál. Nézze meg összeállításunkat a színésznő pucérkodásairól!