Nézze meg az elsők között Farkas Franciska focis vígjátékát!

Brazilok
Vágólapra másolva!
A Brazilok című életigenlő vígjáték egy apró cserháti településen játszódik, ahol szinte mindenkit elkap a futball-láz, miután kiderül, hogy a győztes csapat kiutazhat Rio de Janeiróba. Ha kíváncsi arra, mekkora felfordulást okoz a faluban a magas tét, vagy egyszerűen csak szereti a mozgalmas és vicces filmeket, akkor játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Brazilok premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A magyar vidék problémáiról általában nyomasztó filmek készültek eddig, a Brazilok azonban egy másik utat választott az előzetesek alapján. Sok humorral rajzolja meg Acsa mozgalmas életet és egy felemelő történetet mesél el a kitörés iránti vágyról.

A helyi futballbajnokságban szokatlanul magas tétért megy a küzdelem: a győztes csapat kiutazhat Brazíliába. A riói út miatt a cserháti település szinte mindegyik lakosát elkapja a futball-láz, mindezt sok vidámsággal és életigenléssel, illetve rengeteg ismert magyar színész felvonultatásával szemlélteti a film.

Farkas Franciska a Brazilok című filmből Forrás: InterCom

A kedvcsinálók alapján Farkas Franciska kegyeiért több férfi is versenyez, Dobó Kata fontoskodó titkárnőként bukkan majd fel, a #Sohavégetnemérős-ben emlékezetes alakítást nyújtó Mészáros Blanka pedig Franciska barátnőjét formálja meg.

A Hivatal S.C. öntelt csapatkapitányát Fekete Ernő alakítja, és hasonlóan nagy önbizalommal lép a pályára Schmied Zoltán is. A falu roma közössége is kiállít egy csapatot, amelynek Nagy Dániel Viktor játssza a kapitányát, és egy elírt Ronaldo-mezt viselő srác (Lakatos Erik) is versenybe száll. Acsa forgatagában az önmagát alakító Gáspár Laci is feltűnik majd.

Fekete Ernő a Brazilok című filmben Forrás: InterCom

A vígjáték előzetese Rio de Janeiro látképével zárul, ha játszik velünk és nyer, az elsők között tudhatja meg, hogy vajon melyik csapat utazhat el Brazíliába. A filmet M. Kiss Csaba és a Konyec - Az utolsó csekk a pohárbancímű vicces roadmovie-t jegyző Rohonyi Gábor rendezte, a Hajnaltájt című betétdalát Jordán Adél énekelte el.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Farkas Franciska Döbrösi Laurával került intim viszonyba az Aranyélet című HBO-sorozatban.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt április 5-én, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Balogh Tamás, Barsvári Tímea, Bíró Gyula, Bogdán Hajnalka, Budai Bernadett, Delov Krisztián, Eleki Tamás, Fáber Ágoston, Fehér Ágnes, Fehér Attila, Filep Ottó, Florián György, Fónyad Judit, Gál Éva, Geszti Gábor, Halas Gergő, Harsányi Erzsébet, Hornyák Hajni, Horváth Ákos, Kazimir Ferenc, Kemenes Attila, Kerek Orsolya, Kéringer Ágnes, Kiss Orsi, Kokavecz Gábor, Kordás Péter, Kovács Tibor, Köbli András, Kun-Bartos Dóri, Laczkó Gergő, Márta Katalin, Medvegy Andrea, Mervó Dávid, Mészáros Anna, Nagy Csaba, Nánai Lilla, Ökrös Veronika, Ramotai Zoli, Reszler Gergely, Sarkadi Bálint, Solti Attila, Szabó Anita, Szepesi Róbert, Szirák Zoltán, Tábi Attila, Tucker Dávid, Vámosi Ignác, Varga Zsófia, Witzl Viktória, Zimmer Edina

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!