Dolph Lundgren lánya bokszolja Van Damme lányának a hasát

Ida Lundgren
Vágólapra másolva!
Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme már eleget püfölték egymást, most a lányaik léptek a szorítóba. Egy fotózás kedvéért húztak bokszkesztyűt, de mi már arról álmodozunk, hogy egy közös filmben is feltűnjenek.
Vágólapra másolva!

Jean-Claude Van Damme lányáról, a 26 éves Bianca Bree-ről már régóta tudni lehet, hogy apjához hasonlóan kemény fából faragták. 2008 óta rendszeresen feltűnik az apja filmjeiben, így például a Dzsungeltúra lúzereknek, a Hat töltény ára és a Full Love című opuszokban is látni lehetett, ezen kívül azt is fontos tudni róla, hogy senki nem tudta nála szexibben végrehajtani a jeges vizes kihívást.

Ida Lundgren és Bianca Bree Forrás: Bianca Bree Instagram

Most egy másik, a nyolcvanas években népszerű akciósztár lánya is előlépett az ismeretlenség homályából. A húszéves Ida Lundgren bokszkesztyűt húzott egy fotózás kedvéért, és ahogy a lenti videóban is látható, Bianca hasát sorozta meg, miközben az apja, Dolph Lundgren számolt.

Ennek a két gyönyörű nőnek a mozivásznon a helye, és ha már ott vannak, megküzdhetnének egymással. Azt sem bánnánk persze, ha a két apa is feltűnne ebben a filmben.

Az biztos, hogy Idában minden megvan ahhoz, hogy egy belevaló csajt játsszon el, akivel nem okos dolog nézeteltérésbe keveredni. Nézze meg például ezt a képet: „Egy rossz szó, és ütök” – olvastam ki a tekintetéből.

Round 2

Ida Lundgren (@idaslundgren) által megosztott bejegyzés,

Ida azért nem volt teljesen ismeretlen a nyilvánosság előtt, 13 évesen felbukkant Dolph Lundren Rajtaütők című filmjében, az utóbbi években pedig modellként dolgozott. Az Instagramján posztolt képek alapján van jövője ebben a szakmában.

Ida Lundgren (@idaslundgren) által megosztott bejegyzés,

Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren először az 1992-es Tökéletes katoná-ban küzdöttek meg egymással, majd az akciófilm két folytatásában, a 2009-es Egy új kezdet-ben és a 2012-es A leszámolás napjá-ban is együtt játszottak. A moziban legutóbb a The Expendables második részében feszültek egymásnak. Az év elején jelentették be a legújabb közös produkciójukat, a Black Water-t, amelyben karrierjük során először küzdenek majd ugyanazon az oldalon.

Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren a Tökéletes katona 3 – Egy új kezdet című filmben Forrás: Sony Pictures Home Entertainment

Ahhoz képest, hogy a pletykák szerint nem szívlelték egymást a Tökéletes katona forgatásán, egész jól összebarátkoztak az évek során. És most már ott tart a dolog, hogy a lányaikban is ott van a közös karrier lehetősége.