A júliusban érkező Baywatch-film egy fikarcnyit sem veszi komolyan magát, és ha hihetünk az előzeteseknek, tele lesz őrült poénokkal. Engem kezdetben teljesen hidegen hagyott a tévésorozat felmelegítése, az elszállt kedvcsinálók azonban felcsigáztak, a legújabb előzetest látva pedig már ott tartok, hogy erre be kellene ülni egy hideg sörrel.

A trailer első fele Dwayne Johnson és Zac Efron kakaskodásáról szól. Izomtömegben A Szikla nyer, de azt már lehetetlenség eldönteni, hogy a két vízimentő közül kinek van nagyobb egója. A Mitch Buchanant eljátszó Johnson például elégedetten nyugtázza, hogy Poszeidonként ábrázolják őt egy homokból formázott szoborcsoport központi alakjaként. Csak annyit kér, hogy a mellizma és a pénisze még nagyobb legyen.

Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach és Ilfenesh Hadera a Baywatch című filmbenForrás: UIP-Duna Film

A korábbiaknál is több gyönyörű nő tűnik fel a legújabb előzetesben, akik alighanem a szereplők mellett a nézőkre is szédítően hatnak majd. „Ő az oka annak, hogy hiszek Istenben” – mondja az elragadtatott Jon Bass a lassított felvételként futó Kelly Rohrbachra. Az eddigi előzetesek főleg a dekoltázsokra koncentráltak, de a C.J. Parkert megformáló színésznő most már szexi fenékcsapkodással is hergeli a kollégáját.

Az igazi őrület aztán 1:22-nél következik, amikor az egyik férfi szereplő női ruhában tűnik fel, majd önteltségében még Jason Bourne-nak is beszól. Az előzetes roskadozik az emlékezetes poénoktól, remélhetőleg a filmre is tartogatnak néhány nagyot ütő geget.  A Baywatch-t július 13-tól vetítik a magyar mozikban.