Scarlett Johansson láthatatlanul is az egekbe lövi a pulzust

2017.03.27. 17:58

Napok választanak el minket a Páncélba zárt szellem világpremierétől, és a Paramount még ezekben az utolsó pillanatokban is próbál új nézőket toborozni. Kiadtak egy akciódús végső előzetest, amely már sokadszorra kelti azt a benyomást, hogy Scarlett Johansson sci-fije az egyik leglátványosabb alkotás lesz az idén. A színésznő által megformált Őrnagy láthatatlanná válva cserkész be és tesz ártalmatlanná egy bűnözőt a trailer elején, majd a múltját kezdi el kutatni.

„Első vagy a fajtádból” – mondja neki Juliette Binoche az előzetesben, majd így folytatja: „Megmentettünk, és most te mentesz meg másokat.” De a valóság sokkal sötétebb ennél: erre utal a sok bezsákolt test és a Michael Pitt által megformált cyborg létezése is.

Scarlett Johansson a Páncélba zárt szellem című filmbenForrás: UIP-Duna Film

A Páncélba zárt szellem főhősnője a film elején a 9-es részleg ügynökeként harcol a cyberbűnözők ellen, az idő múltával azonban egyre több kényelmetlen kérdése lesz, és egyre kevésbé fog megbízni a feletteseiben, Juliette Binoche tudósában és Takeshi Kitano öltönyös fickójában.

A japán anime amerikai remake-je március 30-tól lesz látható a mozikban.

Moziplakát a Páncélba zárt szellem című filmhezForrás: UIP-Duna Film