Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogyan szédíti el egy digitális szekta Emma Watsont? Önt is aggodalommal tölti el, hogy a technológiai fejlődés következtében, egyre átjárhatóbbá válik a magánszféránk? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, akkor játsszon velünk, és ha nyer, az elsők között nézheti meg The Circle - A Kör című thrillert.
Vágólapra másolva!

A szépség és a szörnyeteg még mindig fut a mozikban, de Emma Watson népes rajongótábora máris egy újabb filmben láthatja a kedvencét. Az angol színésznő által megformált főszereplő majd kiugrik a bőréből, amikor felveszik The Circle - A Kör nevű, a Google-ra vagy a Facebookra hajazó techvállalathoz.

Emma Watson The Circle - A Kör című filmben Forrás: Big Bang Média

A cég a közjó érdekében, a világ szebbé tételéért feláldozza az egyéni szabadságjogokat, a magánélet szentségét. Eleinte ennek a pozitív oldalát látjuk az előzetesben, Watson kivirul az őt befogadó új közösségben, A Kör még a súlyos beteg apjának is segít.

Később azonban a magánszféra lebontásának az árnyoldala is előkerül: előbb csak a főhősnő barátja panaszkodik, de aztán a cég sötét titkaiba is betekintést kap Watson, az egyik kollégáját alakító, a Star Wars-ból ismert John Boyega nyitja fel a szemét.

The Circle - A Kör nagyon is aktuális kérdéseket feszeget a technológiai fejlődés kapcsán. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de a városi kamerák szinte minden lépésünket rögzítik, az interneten rengeteg személyes információt megosztunk magunkról. Mi van, ha valaki visszaél ezekkel az adatokkal?

A Kör vezetőjét Tom Hanks alakítja, aki általában makulátlan hősöket formál meg a filmjeiben, most viszont úgy tűnik, hogy a bizalomgerjesztő nyilvános fellépések mögött egy hatalommániás, az emberek jóhiszeműségével visszaélő vezető rejtőzik. A film Dave Eggers azonos című, már magyarul is olvasható regénye alapján készült.

Tom Hanks The Circle - A Kör című filmben Forrás: Big Bang Média

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

A felsorolt filmek közül Tom Hanks az Infernót forgatta Magyarországon.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt április 25-én, kedden 19 órára a Lurdy Ház moziba:

Palatinus K. Dávid, Pándi Dóra, Pap Csaba, Papp Peti, Pásztor Tímea, Paulik Réka, Pintenics Gábor, Porcsalmy Anna, Puszta Kriszti, Ránics Zsuzsanna, Rédly Szilvia, Rektor Andrea, Riczu Nikolett, Rigó Béla, Robotka Bernadett, Rózsás Emilia, Ruzsenszki Márta, Salamon László, Sinkó Lívia, Somogyi Gábor, Spitzer Tamás, Stárics Balázs, Stippingerné Sípos Éva, Straub János, Suba Krisztián, Suha Diána, Susztár Zoltán, Szabó Krisztina, Szabó Péter, Szacsi Erika, Szalay Henrietta, Száz Tibor, Székely Zsófia, Szilák Katalin, Takács Orsolya, Tollay Judit, Tóth Anikó, Tóth László, Vadász András, Váradi László, Varga József, Varga Zsófia, Váry Zsombor, Vida Éva, Víg László, Virág Hajnalka, Vitányi Csilla, Vörös Tímea

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!