2015 óta tudni lehetett, hogy a Disney dolgozik minden idők legtöbb pénzt hozó animációs filmjének, a Jégvarázsnak a folytatásán, a premierdátummal azonban egészen mostanáig adósok maradtak. Most már azt is tudjuk, hogy két és fél évet kell várnunk a második részre, a Jégvarázs 2 2019. november 27-én debütál a mozikban.

Jégvarázs - PartilázForrás: Fórum Hungary

Érdekes lesz látni, hogyan görgetik tovább a testvérpár, Elza királynő és Anna hercegnő életét, ugyanis a 2013-as film egy kerek egészet alkotott, amely nem kiáltott folytatás után. Azóta egy kisfilmet is kiadtak Jégvarázs – Partiláz címmel, de az csak egy vidám szösszenet volt, és nem folytatta érdemben Elzáék történetét.

Két év múlva egy másik Disney-rajzfilm, Az oroszlánkirály is visszatér a mozikba: a jól ismert mesét ezúttal A dzsungel könyvé-t jegyző Jon Favreau rendezi. A produkció premierjét 2019. július 19-re tűzték ki, és két fontos szereplő hangját is bejelentették, Timon és Pumbát, a Szimbát segítő szurikátát és varacskos disznót a vígjátéki szerepeiről híres Seth Rogen és az Amerikában népszerű komikus, Billy Eichner fogja megszólaltatni.